Huisstijl ‘Rijschool ZiDeDo’

Rijschool Zidedo is opgericht in 2022. Mijn missie is om jou veilig & zelfverzekerd de weg op te krijgen. Met ruim 10 jaar ervaring ben ik er dan ook echt voor jou! Bij mij ben jij verzekerd van rijlessen op hoog kwalitatief niveau. Iedereen is voor mij uniek en jij kunt dan ook jouw eigen tempo bepalen. Daarbij geef ik les in het nederlands, engels en hindi. Wil jij op je gemak en eigen tempo je rijbewijs halen of door middel van een spoedcursus en knallen, geen probleem bij mij kan het allemaal.

Uitvoering

Logo – full color Business Cards – 85×55 mm – Mat gelamineerd + Spot UV – Dubbelzijdig full color (4/4) Website – Applicatie: Wordpress CMS – Elementor – Responsive Design (Tablets & Smartphones)

Diensten

– Ontwerp – Drukwerk – Beheer website

Info

Wil je nog meer van onze projecten bekijken?
Stuur ons dan een mail en U ontvangt spoedig uw login gegevens.